نمای آجری

طراحی نمای ساختمان یکی از برجسته ترین قسمتهای اجرایی برای احداث ساختمان است که عوامل مختلفی از جمله شیک ، مدرن بودن ، آرامش ، عایق صوتی و حرارتی و ایمنی را شامل می شود و از اتلاف انرژی در ساختمان جلوگیری می کند. امروزه می توان ساخت نمای ساختمان را بر اساس نوع کاربرد ، با استفاده از روش ها و مصالح مختلف اجرا کرد. برای بررسی انواع نمای ساختمان و هر یک از روش های اجرای نمای ساختمان و مزایا و معایب آنها با ما همراه باشید.
1) اجرای نمای آجری
نمای آجری فضای دلپذیر و زیبایی را ایجاد می کند و به دلیل ضریب انتقال حرارت کم ، نقش مهمی در ایجاد عایق حرارتی در ساختمان دارد. آجرهای به کار رفته در ساخت نما بسیار مقاوم و مقاوم هستند. این آجرها در کوره ها به رنگها و ابعاد متنوعی تهیه می شوند و کاملا نسوز هستند. در آجرچینی های سنتی ، آجرها با استفاده از ملات ، که مخلوطی از سیمان ، شن و آب است ، بهم متصل می شوند ، اما امروزه با پیشرفت در معماری ، می توان با استفاده از سیستم نمای خشک ، نمای آجری را اجرا کرد. در این روش از تجهیزات فلزی مانند ریل برای اتصال آجرها به یکدیگر استفاده می شود.
از جمله مزایای نمای آجری می توان به موارد زیر اشاره کرد: عایق صدا و حرارت اتلاف انرژی را کاهش دهید حفاظت از محیط زیست به دلیل ساختار طبیعی آن قدرت و طول عمر بالا حفظ هویت تاریخی
معایب نمای آجری:
در گذشته ، سیستم نصب در نصب نمای آجری از جمله افزایش وزن ساختمان ، اتصال ناقص به دیوارهای اصلی ساختمان و مقاومت نکردن در برابر بحران های طبیعی مانند سیل و زلزله مشکل داشت ، اما با استفاده از روش های نصب که امروزه رایج است ، به طور سنتی ، آن به طور کامل تخریب شده و کارایی ساختمان های دارای نمای آجری افزایش یافته است.

















دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *