طراحی و نظارت بر اجرای کارخانه خود را به ما بسپارید - مهراز بنا متخصص در طراحی و اجرای کارخانه

ساخت کارخانه

ساخت کارخانه در کشورهای در حال توسعه یکی از الویت های اصلی پیشرفت و حرکت به سوی خودکفایی می باشد. با وجود حمایت های دولتی و توجه بیشتر به استفاده از محصولات داخلی در سالهای گذشته، احداث و ساخت کارخانه ها و صنایع مختلف در کشور افزایش پیدا کرده است.

توجه به کیفیت ساخت صنایع تولید و ساخت کارخانه از طرف صاحبان صنایع باعث شده شرکت مهراز بنا در سالهای گذشته با مشاوره و طراحی و نظارت بر اجرای چندین کارخانه در سطح کشور گامی کوچک در افزایش کیفیت ساخت و توسعه کارخانجات و بهبود طراحی کارخانه  بردارد.

چنانچه برای طراحی کارخانه خود نیازمند مشاوره و کارشناسی هستید همین حالا با ما تماس بگیرید.

ما در گروه مهراز بنا سعی داریم مجموعه شما را با جدیدترین متدهای طراحی و بر اساس نظرات و سلیقه شما باز آفرینی کنیم

فهرست مطالبی که میخوانید:

مراحل ساخت کارخانه

ساخت کارخانه یکی از اولین گام هایی است که برای راه اندازی یک کارخانه،  باید برداشت. کارخانه ها نقش بسیار مهمی، در هر کشوری دارند. اقتصاد یک جامعه وابسته به پارامتر های گوناگونی می باشد. تولید محصولات مختلف، یکی از مهم ترین مسائلی است که می تواند سبب پیشرفت یک کشور بشود. تولید باید در کارخانه ها، اتفاق بیافتد. در نتیجه می توان گفت ساخت و احداث یک کارخانه، یکی از کار هایی است که می تواند به پیشرفت اقتصادی یک کشور، کمک قابل توجه ایی بکند. برای ساخت کارخانه، باید کار های مختلفی را، انجام داد. کارخانه های بسیار متنوعی وجود دارد. برای ساخت کارخانه های مختلف مراحل مشترکی،  وجود دارد. اما جزئیات ساخت کارخانه های مختلف،  با یکدیگر متفاوت است. زیرا هر کدام از این مکان ها،  باید متناسب با هدفی که دارند طراحی و ساخته شوند. تا بتوان بهترین بهره وری را از آن ها داشت. به عنوان مثال،  متریال به کار رفته برای ساخت انواع کارخانه های گوناگون، ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد.  شرکت مهراز بنا، با سابقه ای که در طراحی و ساخت انواع کارخانه ها دارد؛ می تواند به شما کمک کند تا کارخانه خود را بسازید و کار تولید محصولات مختلف را انجام داده و گامی بزرگ در راستای پیشرفت وضعیت اقتصادی جامعه، بردارید. در ادامه درباره مراحل ساخت کارخانه بیشتر توضیح می دهیم.

طراحی ویلای لواسان
بازسازی ساختمان

مکان یابی ساخت کارخانه

اولین گام برای ساخت کارخانه، انتخاب فضای مناسب برای احداث آن می باشد. در صورتی که فضایی از پیش مشخص نشده باشد؛ می توان برای ساخت یک کارخانه به دنبال فضای مناسب گشت. هر کارخانه دارای هدف مشخصی می باشد. در نتیجه باید سعی کرد تا کارخانه در مکانی احداث شود که بهترین و مناسب ترین مکان باشد. در صورتی که مکان دقیق برای احداث کارخانه مشخص نباشد؛ نمی توان وارد مرحله بعدی شد. زیرا باید بر اساس فضای موجود کار طراحی کارخانه ها انجام شود.

الزامات طراحی کارخانه

دومین گام برای ساخت کارخانه، طراحی می باشد. در طراحی کارخانه ها،  باید اصول معماری به صورت دقیق رعایت شود. می توان گفت طراحی صورت گرفته برای ساخت یک کارخانه، نقش اساسی و کلیدی را دارد. زیرا بر اساس طراحی انجام شده، تمامی مراحل بعدی باید پیش برود. در نتیجه باید گفت طراحی انواع کارخانه ها، نقش بسیار مهمی را دارد. مهندس های معمار در طراحی کارخانه ها علاوه بر این که اصول معماری را در نظر می گیرند؛ از خلاقیت نیز استفاده می کنند. خلاقیت در طراحی کارخانه، می تواند مانند طراحی فضا های دیگر حرف اول را بزند.  در طراحی کارخانه ها نکات مختلفی در نظر گرفته می شود تا افرادی که در کارخانه کار می کنند؛ احساس خوبی داشته باشند. زیرا در صورتی که این احساس خوشایند، وجود نداشته باشد؛ افراد نمی توانند در این فضا ها خوب کار کنند و در نتیجه بازده کارخانه و کار صورت گرفته نیز بسیار کاهش پیدا می کند.

کامپوزیت چیست و مزایای آن

مراحل ارائه خدمات طراحی کارخانه

مطالعات فاز صفر پروژه

مطالعات فاز صفر برای طراحی کارخانه شامل انتخاب زمین مناسب بر اساس معیارهای مشخص کارشناسی شده، بررسی مسیر باد قالب، منابعی، مسیرهای دسترسی و ...

لکه گذاری اولیه

لکه گذاری های اولیه داخل سایت طراحی بر اساس منطق دسترسی و پروسه تولید، کمترین میزان جابجایی، سهولت در دسترسی به درب ورود و خروج و مرکزیت ساختمان اداری میباشد.

طراحی فاز یک معماری

طراحی فاز یک بر اساس ضوابط و استانداردها مورد نیاز تک تک فضاها شکل میگیرد که فضاهای مثل فضای تولید، انبارها، قسمت اداری و نگهبانی و ... استانداردهای جداگانه ایی دارند.

تهیه نقشه های اجرایی

مرحله نهایی طراحی شامل تهیه نقشه های اجرایی در چهر گرایش معماری و سازه و تاسیسات برقی و مکانیکی می باشد که بر اساس نیاز قسمتهای مختلف آماده میشود.

شروع پروژه عملیاتی ساخت و ساز کارخانه

بعد از طراحی محیط داخلی، برای ساخت کارخانه، باید فضا آن را آماده کرد. آماده سازی فضا، می تواند شامل کارهای مختلفی باشد. بعد از طراحی نمی توان بدون هیچ مقدمه ای شروع به ساخت و ساز کرد. بلکه باید یک سری از کار های ابتدایی را انجام داد. برای ساخت کارخانه، باید متریال شروع کار را انتخاب کرد و سپس آن ها را خریداری نمود. این خرید ها باید مدیریت شده باشد تا متریال علاوه بر کیفیت، هزینه مناسبی داشته باشند. همچنین قبل از شروع ساخت و ساز باید برای  ساخت انواع کارخانه ها، نیروی کار حرفه ای را انتخاب کرد. شرکت مهراز بنا،  با نیرو های کار بسیار حرفه ای برای ساخت انواع کارخانه ها همکاری می کند. نیروی کار نقش اساسی را در ساخت انواع کارخانه ها دارد. در صورتی که نیروی کار برای ساخت کارخانه حرفه ای نباشد؛ مدت زمان ساخت کارخانه بسیار طولانی خواهد شد.  بعد از انتخاب نیروی کار حرفه ای، می توان وارد مرحله اجرایی و عملیاتی پروژه ساخت یک کارخانه شد.

مدت زمان ساخت یک کارخانه

مدت زمان ساخت یک کارخانه می تواند به پارامتر های گوناگونی،  بستگی داشته باشد. به صورت دقیق نمی توان گفت که زمان ساخت یک کارخانه، چه قدر است. زیرا بعد از مشخص شدن دقیق فضای کارخانه، باید وارد پروسه طراحی شد. طراحی کارخانه، پایه و اساس سایر کار ها می باشد. به همین دلیل باید بر روی این بخش پروژه، زمان کافی را صرف کرد تا طراحی دقیق، اصولی و خلاقانه باشد. بعد از مرحله طراحی، مدت زمان سایر مرحله های ساخت انواع کارخانه ها، متغیر است. عوامل مختلفی،  می تواند بر روی این مرحله ها اثر بگذارد. به عنوان مثال یکی از مهم ترین پارامتر هایی که بر روی مدت زمان ساخت یک کارخانه و سایر پروژه های ساختمانی اثر می گذارد؛ شرایط آب و هوایی می باشد.  شرایط آب و هوایی، می تواند تاثیر بسیار مهمی داشته باشد. در آب و هوای معتدل، کار های ساخت و ساز می تواند با سرعت خوبی پیش برود. البته این مورد در صورتی است که سایر شرایط و امکانات برای کار های ساختمانی مناسب باشد. سرد شدن هوا، می تواند سبب افزایش مدت زمان ساخت و ساز کارخانه ها شود. همچنین می توان گفت؛ سرد شدن هوا اگر همراه با بارندگی باشد؛ مدت زمان ساخت پروژه افزایش پیدا می کند. زیرا بارندگی می تواند تاثیرات جانبی مختلفی را ایجاد کند. البته به غیر از آب و هوا نیز، موارد دیگری بر روی مدت زمان انجام پروژه ساخت و ساز اثر می گذارند. می توان گفت مهارت نیروی کار و سرعت عمل آن ها  نیز، تاثیر مستقیم بر روی مدت زمان انجام پروژه های ساخت و ساز کارخانه دارد.

مدیریت زمان انجام پروژه توسط مهندسین حرفه ای

همه می دانیم طولانی شدن زمان ساخت کارخانه، به هیچ وجه خوب نیست. زیرا طولانی شدن مدت زمان ساخت و ساز کارخانه ها می تواند سبب افزایش هزینه های  پروژه، شود. همچنین ممکن است این افزایش زمان، بر قیمت متریال مورد استفاده و دستمزد کارگران نیز تاثیر بگذارد. به غیر از مسائل مالی، طولانی شدن ساخت و ساز یک کارخانه سبب می شود زمان بهره برداری از آن کارخانه به تعویق بیافتد. در نتیجه امر تولید نیز، به تعویق خواهد افتاد.  مهندسین حرفه ای که پروژه ساخت کارخانه را انجام می دهند؛ در مرحله های ابتدایی کار ساخت و ساز و زمانی که هنوز وارد فاز اجرایی نشدند؛ تمام پارامتر هایی که می توانند باعث طولانی شدن زمان ساخت یک کارخانه بشوند را، در نظر می گیرند. شرکت های حرفه ای مانند مهراز بنا، با در نظر گرفتن این پارامتر ها، با انجام برنامه ریزی های دقیق قبل از شروع عملیات اجرایی، پروژه های خود را طبق زمان بندی انجام شده تحویل می دهند. مهندس های با تجربه، کار هایی را انجام می دهند تا تاثیر اتفاقاتی که می توانند  سبب طولانی شدن زمان ساخت و ساز شوند را؛ خنثی کنند. به عنوان مثال انتخاب نیروی کار حرفه ای سب افزایش سرعت عمل خواهد شد. هر چه نیروی کار مهارت و توانایی بیشتری داشته باشند؛ مدت زمان انجام پروژه،  کاهش پیدا می کند. به همین دلیل شرکت مهراز بنا، برای ساخت کارخانه، از نیروی کار حرفه ای استفاده می کند؛ تا این گونه زمان انجام پروژه به حداقل برسد. در این صورت پروژه ساخت کارخانه،  متحمل زیان و خسارت نخواهد شد.

بازسازی و نوسازی به راستی کدام بهتر است؟

پیش بینی گسترش یافتن کارخانه

یکی از مهم ترین نکاتی که برای ساخت کارخانه،  باید در نظر داشت؛ پیش بینی کردن گسترش یافتن کارخانه است.  هنگام طراحی و همچنین فاز عمرانی و ساخت و ساز یک کارخانه باید به این مسئله توجه نمود. ممکن است در ابتدا مالک یا مالکان کارخانه،  قصد داشته باشند متراژ کمی را به فضای کارخانه اختصاص بدهند. این مسئله می تواند به سبب مسائل اقتصادی باشد. اما بعد از مدتی در صورتی که مالکین کارخانه در کار خود موفق بشوند؛ معمولا شروع به افزایش ظرفیت های تولید خود،  می کنند. در این صورت نیروی کار بیشتری، جذب می کنند و خط تولید خود را افزایش می دهند. اما همه این کار ها،  نیازمند وجود فضای مناسب می باشد. قطعا کارخانه ای با متراژ متوسط یا پایین، قابلیت انجام این کار ها را ندارد. در صورتی که هنگام طراحی و همچنین ساخت و ساز کارخانه، این مورد یعنی گسترش یافتن کارخانه پیش بینی نشده باشد؛ افزایش فضای کارخانه، بسیار کار سختی خواهد بود. همچنین افزایش فضای کارخانه در این صورت بسیار گران تمام خواهد شد. اما اگر گروه مهندسین این مسئله را از قبل پیش بینی کرده باشند، کارخانه را به صورتی طراحی می کنند که بتوان با کم ترین هزینه ممکن به وسعت آن افزود و این گونه کارخانه گسترش پیدا کند. مهندسین حرفه ای شرکت مهراز بنا با تجربه فراوان خود در زمینه پروژه های مختلف، این نکته مهم را در نظر می گیرند تا در صورتی که مالک کارخانه بعد از تاسیس آن، قصد گسترش فضا را داشت؛ بتواند به راحتی به خواسته برسد.

نکاتی در مورد ساخت کارخانه

برای ساخت کارخانه، باید نکاتی را در نظر گرفت. مهندسین قبل از شروع مرحله عملی کار و همچنین هنگام کار کردن،  با در نظر داشتن این نکات سعی می کنند؛ ساخت و ساز کارخانه شما، به درستی پیش برود.  ساخت کارخانه، پروژه عمرانی بسیار بزرگی محسوب می شود.  در ادامه در مورد چند مورد از این نکات بیشتر توضیح می دهیم.

طراحی کارخانه

پیش بینی گسترش یافتن کارخانه

یکی از مهم ترین نکاتی که برای ساخت کارخانه،  باید در نظر داشت؛ پیش بینی کردن گسترش یافتن کارخانه است.  هنگام طراحی و همچنین فاز عمرانی و ساخت و ساز یک کارخانه باید به این مسئله توجه نمود. ممکن است در ابتدا مالک یا مالکان کارخانه،  قصد داشته باشند متراژ کمی را به فضای کارخانه اختصاص بدهند. این مسئله می تواند به سبب مسائل اقتصادی باشد. اما بعد از مدتی در صورتی که مالکین کارخانه در کار خود موفق بشوند؛ معمولا شروع به افزایش ظرفیت های تولید خود،  می کنند. در این صورت نیروی کار بیشتری، جذب می کنند و خط تولید خود را افزایش می دهند. اما همه این کار ها،  نیازمند وجود فضای مناسب می باشد. قطعا کارخانه ای با متراژ متوسط یا پایین، قابلیت انجام این کار ها را ندارد. در صورتی که هنگام طراحی و همچنین ساخت و ساز کارخانه، این مورد یعنی گسترش یافتن کارخانه پیش بینی نشده باشد؛ افزایش فضای کارخانه، بسیار کار سختی خواهد بود. همچنین افزایش فضای کارخانه در این صورت بسیار گران تمام خواهد شد. اما اگر گروه مهندسین این مسئله را از قبل پیش بینی کرده باشند، کارخانه را به صورتی طراحی می کنند که بتوان با کم ترین هزینه ممکن به وسعت آن افزود و این گونه کارخانه گسترش پیدا کند. مهندسین حرفه ای شرکت مهراز بنا با تجربه فراوان خود در زمینه پروژه های مختلف، این نکته مهم را در نظر می گیرند تا در صورتی که مالک کارخانه بعد از تاسیس آن، قصد گسترش فضا را داشت؛ بتواند به راحتی به خواسته برسد.

استفاده بهینه از فضا

یکی دیگر از مهم ترین نکاتی که برای ساخت کارخانه و هر ساختمان دیگری قطعا مورد توجه قرار می گیرد؛ استفاده بهینه از فضا می باشد. هر چند معمولا وسعت زمین هایی که برای احداث و ساخت یک کارخانه در نظر گرفته می شود بالا است؛ اما با این وجود نیز باید در کار  ساخت و ساز ساختمان، به استفاده کردن بهینه از فضا توجه نمود. زیرا در نظر گرفتن این مسئله،  می تواند منجر به احداث کارخانه ای شود که در آن، هر فضا به درستی طراحی شده و افرادی که در ان کار می کنند؛  قطعا احساس خوشایندی خواهند داشت.

کفسازی سالن تولید

میزان مصرف انرژی کارخانه

یکی دیگر از نکاتی که در ساخت کارخانه و همچنین طراحی کارخانه باید بسیار مورد توجه قرار بگیرد؛ مصرف بهینه انرژی در کارخانه می باشد. مهندسین حرفه ای سعی  می کنند تا کارخانه را به گونه ایی طراحی کنند و بسازند تا بتوان،  کم ترین مصرف انرژی را در آن داشت. این کار با داشتن دانش و همچنین خلاقیت امکان پذیر است. در صورتی که قبل از ساخت یک کارخانه به این نکته توجه بشود؛ اثرات مثبت بلند مدت این مسئله مشاهده خواهد شد. در صورتی که کارخانه به نحوی ساخته شده باشد که نیاز به مصرف انرژی کم تری داشته باشد؛ هزینه های جاری کارخانه کاهش پیدا می کند. برای طراحی و ساخت  انواع کارخانه ها،  باید به شرایط آب و هوایی که کارخانه در آن قرار گرفته توجه کافی بشود.  در این صورت می توان انتظار داشت، کارخانه به نحوی ساخته شود که با بهره گیری از انرژی های طبیعی، میزان مصرف انرژی های دیگر در آن کاهش یابد.

استفاده از متریال با کیفیت

یکی دیگر از نکاتی که باید برای ساخت کارخانه مورد توجه قرار بگیرد، استفاده از متریال با کیفیت است. شرکت مهراز بنا برای ساخت انواع کارخانه،  سعی می کند تا از متریال با کیفیت استفاده بکند. زیرا استفاده کردن از متریال با کیفیت،  سبب می شود که کارخانه ای ماندگار و مقاوم ساخته شود. تا بتوان برای سال های سال مورد استفاده قرار بگیرد. در صورتی که برای ساخت یک کارخانه از متریال با کیفیت و مرغوب استفاده نشود؛ این گونه ممکن است ساختمان در برابر عوامل و پدیده های طبیعی، مانند زلزله مقاوم نباشد.

نمای کارخانه

هزینه ساخت کارخانه

هزینه ساخت کارخانه، به پارامتر ها بسیار متعددی وابسته است. میزان وسعت کارخانه یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گزار بر هزینه ساخت آن می باشد. قطعا هر چه میزان وسعت یک کارخانه بیشتر باشد؛ هزینه ساخت و ساز آن نیز، بیشتر خواهد بود. همچنین می توان گفت نوع و کیفیت متریال نیز بر هزینه های ساخت و ساز یک ساختمان، موثر است. در نتیجه در صورت مشخص نبودن خواسته مالک نمی توان قیمت مشخصی را به عنوان هزینه ساخت یک کارخانه، اعلام نمود. ولی مهم ترین نکته ای که در این زمینه وجود دارد این است که، در صورتی که هزینه کردن به صورت منطقی باشد؛ حتی اگر هزینه ها به ظاهر زیاد بشود برای داشتن یک کارخانه مقاوم و ماندگار بهتر است این هزینه ها را متقبل شد.

10 مرحله برای طراحی و ساخت کارخانه

اگر در حال ساخت کارخانه تولید جدید هستید ، اولین چیزی که باید به آن فکر کنید مکان و نوع خرید زمین شما است. شما باید مطمئن باشید که فضای کافی برای نیازهای خود از جمله اسکله های بارگیری ، پارکینگ کارمندان و سایر نیازهای شما بر اساس نوع کارخانه ای که می خواهید احداث کنید ، در اختیار شماست. علاوه بر این ، ساخت کارخانه در حال حاضر باید تجزیه و تحلیل موانع بالقوه مانند تالاب ها ، زیرساخت ها و مشوق های اقتصادی بالقوه در نظر گرفته شود.

گام بعدی این است که قبل از شروع ساخت و ساز ، مجوزها و مصوبات مورد نیاز خود را در نظر بگیرید. این می تواند یک مرحله دشوار باشد ، بنابراین زمان مناسب برای درگیر ساخت کارخانه کردن پیمانکار ساختمان شما است – اگر قبلا نبود. بسته به شرایط خود ، شما می توانید چندین لایه مختلف تصویب مورد نیاز برای اجازه ساخت داشته باشید که می تواند دلهره آور باشد. کدهای منطقه بندی محلی ، میثاق های حفاظتی ، مدیریت آب طوفان ، تأیید نقشه سایت ، تصویب برنامه ایالتی و مجوز محلی در بیشتر پروژه ها معمول است. اگر روند کار را درک نکنید ، این می تواند زمان زیادی را صرف کند.

وقتی دانستید که کارخانه خود را در کجا احداث می کنید و مجوزهای مناسب را دریافت می کنید ، وقت آن است که به تأمین هزینه فکر کنید. تعدادی از گزینه های تأمین مالی در دسترس است ، از جمله کمک های بلاعوض ، وام و TIF (تأمین مالیات افزایش مالیات). هر گزینه انتخاب درستی برای هر سازنده نخواهد ساخت کارخانه بود. اینجا جایی است که یک پیمانکار باتجربه می تواند به شما کمک کند تا دریابید کدام گزینه های تأمین مالی بهترین نیازهای شما را دارد

مرحله طراحی و کانسپت یکی از مهمترین آنهاست ساخت کارخانه و همچنین مرحله ای است که مردم از رسیدن به آن بیشتر هیجان زده می شوند. در طول این مرحله ، شما و پیمانکار خود شروع به تصور کردن کارخانه تولید یا افزودنی خود می کنید و مراحل طراحی ساختمان را شروع می کنید. این ممکن است مدتی طول بکشد ، و نتیجه نهایی ممکن است دقیقاً مانند آنچه شما تصور کرده اید به نظر نرسد. انعطاف پذیر باشید و با متخصصان ساخت کارخانه در طراحی کارخانه تولیدی که تمام نیازهای شما را برآورده کند و شامل ویژگی های مورد نظر شما باشد ، همکاری کنید.

از تمرکز صرف بر زیبایی گیاه خود پرهیز کنید و به جزئیات توجه ویژه ای داشته باشید. برای اتاق انبار ، مکانهای مشترک کارمندان و سایر نیازهای فضایی که دارید که ممکن است قبلاً به آنها فکر نکرده باشید ، برنامه ریزی کنید.

بعد از آماده شدن طرح و مفهوم ، مرحله بعدی تعیین سیستم تحویل شما است. آیا به GC (پیمانکار عمومی) و / یا CM (مدیر ساخت) نیاز دارید؟ این زمان آن است که به این فکر کنید که چه کسی باید در محل خود داشته باشید و چه تجربه ای را برای شروع ساختن باید داشته باشند. آیا برنامه و بودجه شما  ساخت کارخانه محدود است؟ سیستم تحویل طرح و ساخت ممکن است انتخاب بهتری برای پروژه شما.

یک جز component اصلی در تأسیسات جدید شما ، برنامه ساخت است. این می تواند شرایط تأمین مالی ، فعالیت های جابجایی ، پیش بینی تولید و بسیاری از عناصر دیگری را که فراتر از ساخت فیزیکی کارخانه جدید هستند ، تحت تأثیر قرار دهد. متغیرهای زیادی وجود دارد که می تواند بر روی برنامه تأثیر بگذارد. ساخت کارخانه بعضی از آنها از کنترل شما خارج هستند (به عنوان مثال آب و هوا) ، اما موارد بسیاری وجود دارد که می توانید کنترل کنید (شماره 10 را ببینید). در بیشتر موارد ، برنامه ریزی بهتر از طرف شما به شما کمک می کند تا پروژه طبق برنامه باقی بماند.

بسته به نوع کارخانه تولیدی که در حال ساخت یا گسترش هستید ، ممکن است نیاز به خرید تجهیزات تخصصی داشته باشید. به عنوان مثال ، کارخانه های تولید مواد غذایی در مقایسه با سایر انواع کارخانه های تولیدی نیاز تجهیزات منحصر به فردی دارند. فراموش نکنید که این موارد را در تجزیه و تحلیل پیش ساخت کارخانه فرض کلی خود بگنجانید. جرثقیل های سقفی و دستگاه های بالابر هوشمند باید از قبل برنامه ریزی شوند.

به نظر می رسد خیلی دور باشد ، اما فکر کردن در مورد اینکه در آینده چه توسعه ای می خواهید انجام دهید ، می تواند به شما کمک کند تا اکنون بسازید. اگر کارخانه تولیدی خود را ساخت کارخانه به گونه ای احداث کنید که بعداً گسترش آن آسان تر شود ، کارخانه شما مقیاس پذیر می شود. اطمینان حاصل کنید که املاک کافی برای عملیات گسترش و طرح وجود دارد تا اختلال به حداقل برسد.

قبل از اینکه زمین خود را بزنید ، باید چند ملاحظه دیگر انجام شود. ساختمان شما چگونه ساخته می شود؟ آیا بتونی خواهد بود یا فلزی؟ از چه نوع روشنایی استفاده خواهد شد؟ آیا می خواهید ساخت کارخانه ساختمان شما تا حد امکان سازگار با محیط زیست باشد؟ همچنین برنامه ریزی برای کل اشغال ، بارهای کف ، دهانه شفاف ، ارتفاعات سقف ، نیازهای برق ، نیازهای HVAC و سایر نیازهایی که کارخانه تولیدی شما باید کاملاً کاربردی شود را در نظر بگیرید.

اگرچه روند ساخت یا توسعه یک کارخانه تولیدی می تواند دلهره آور باشد ، اما شما می توانید با همکاری با یک شریک معتبر خدمات ساختمانی به روند کار آن تا حد ممکن کمک کنید. هنگامی که مطمئن نیستید گام بعدی باید چیست ، پیمانکاری با تجربه در ساختن نوع تاسیسات مورد نیاز خود می تواند ساخت کارخانه به بهترین شکل شما را راهنمایی کند. از مفهوم تا ساخت و ساز ، شریک زندگی شما با شما کار خواهد کرد تا اطمینان حاصل کند که همه چیز طبق برنامه پیش می رود و در طول مسیر ارتباطی با شما و کارکنان شما مشکلی نخواهد داشت

مراحل ارائه خدمات طراحی کارخانه

مطالعات فاز صفر پروژه

مطالعات فاز صفر برای طراحی کارخانه شامل انتخاب زمین مناسب بر اساس معیارهای مشخص کارشناسی شده، بررسی مسیر باد قالب، منابعی، مسیرهای دسترسی و ...

لکه گذاری اولیه

لکه گذاری های اولیه داخل سایت طراحی بر اساس منطق دسترسی و پروسه تولید، کمترین میزان جابجایی، سهولت در دسترسی به درب ورود و خروج و مرکزیت ساختمان اداری میباشد.

طراحی فاز یک معماری

طراحی فاز یک بر اساس ضوابط و استانداردها مورد نیاز تک تک فضاها شکل میگیرد که فضاهای مثل فضای تولید، انبارها، قسمت اداری و نگهبانی و ... استانداردهای جداگانه ایی دارند.

تهیه نقشه های اجرایی

مرحله نهایی طراحی شامل تهیه نقشه های اجرایی در چهر گرایش معماری و سازه و تاسیسات برقی و مکانیکی می باشد که بر اساس نیاز قسمتهای مختلف آماده میشود.

این مطلب برای شما چقدر مفید بود؟

به این مطلب امتیاز دهید
5/5

اشتراک گذاری مطلب

نوشته های مرتبط:

طراحی کارخانه

طراحی کارخانه

بنای یک کارخانه مجموعه ایی است از فضاهای دارای ارتباط موثر در جهت تولید بهینه ، اقتصادی و منطقی…طراحی کارخانه و نظارت بر اجرا درخواست مشاوره رایگان طراحی کارخانه سوله…
کاربردهای-طراحی-کارخانه

طراحی نمای سوله

طراحی نمای سوله مهم است زیرا نمای سوله به عنوان بخش بیرونی ساختمان، تأثیر زیادی بر جذابیت و قابلیت اطلاع رسانی ساختمان دارد. در واقع، نمای سوله می‌تواند تأثیر زیادی…
طراحی کارخانه کاغذ سنگی

طراحی نمای کارخانه

طراحی نمای کارخانه درخواست مشاوره رایگان طراحی نمای کارخانه طراحی نمای کارخانه توجه به طراحی نمای کارخانه: طراحی نمای کارخانه بیان کننده هویت داخلی مجموعه صنعتی و نشان دهنده میزان…

6 دیدگاه دربارهٔ «ساخت کارخانه»

  1. بازتاب: طراحی کارخانه - گروه معماری مهراز بنا - مشاور پروژه های صنعتی (کارخانه)

  2. بازتاب: اداری کارخانه - گروه معماری مهراز بنا

  3. بازتاب: طراحی نمای کارخانه - طراحی نمای ساختمان اداری کارخانه - گروه معماری مهراز بنا

  4. بازتاب: طراحی سازه CFT - گروه معماری مهراز بنا

  5. بازتاب: طراحی ساختمان کارخانه - گروه معماری مهراز بنا

  6. بازتاب: کفسازی سالن تولید | گروه معماری مهراز بنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *