طراحی کلبه

طراحی کلبه
طراحی کلبه ای معاصر برای ایجاد گفتگویی با منظره ای نفس گیر در کوه های آلپ ایتالیا:

Climber’s Refuge که در استراحتگاه Breuil-Cervinia Alpine ساخته شده دارای طرحی پایدار است که به ادای چشم انداز کوه نیز ادای احترام می کند. LCA Architetti کلبه کوهستانی معاصر را برای زوج جوانی طراحی کرد که می خواستند یک عقب نشینی دنج و پایدار در دامنه کوه Matterhorn یا Cervino بسازند. این کلبه از سقفی معکوس W شکل برخوردار است که ویژگی های قله های کوه اطراف را جشن می گیرد. نحوه قرارگیری پنجره ها و طراحی خارجی بسته به جهت و عملکرد داخلی متفاوت است. به عنوان مثال ، ضلع جنوبی دارای پنجره های بزرگ در طبقه آخر است که به مناظر چشم نواز باز می شود. در نمای شمال غربی ، این استودیو دیوارهای بسته ای را طراحی کرده است که خانه را از باد شدید کوه های آلپ پناه می دهد. در مقابل ، نمای شرقی دارای یک گلدان بزرگ است.
پایه ساخته شده از سنگ خشک ، پایه ای محکم برای ساختار چوبی پیش ساخته فراهم می کند. این پایه سنگی یک آپارتمان سه خوابه و همچنین انبار اسکی ، گاراژ و یک اتاق فنی در خود جای داده است. ورودی در ضلع شمالی دسترسی به سطح اول را فراهم می کند. فراتر از یک اتاق نشیمن کوچک که به عنوان سالن ورودی نیز عمل می کند ، میهمانان یک اسپا با وان جکوزی ، یک سونا با حمام ترکی و یک اتاق استراحت پیدا می کنند. این منطقه سلامتی به یک باغ و یک دکوراسیون آفتاب سنگ سنگ باز می شود. در طبقه فوقانی ، چهار اتاق خواب پنجره های بزرگی دارند که منظره ها را قاب می کنند.
سرانجام ، طبقه آخر مناطق اصلی اجتماعی را در خود جای داده است: آشپزخانه ، اتاق ناهار خوری و اتاق نشیمن. یک شومینه بزرگ با پایه سنگی ، دودکش آهنی و دیوارهای شیشه ای فضای دنج مخصوصاً در روزهای برفی را ایجاد می کند. دهانه های بزرگ دسترسی به مناظر خیره کننده کوه های آلپ و دره زیر را امکان پذیر می کند. این استودیو از مواد پایدار برای این پروژه استفاده كرد تا اثر كربن كلبه را از چوب گرفته تا سنگ منبع محلی كاهش دهد. 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.