طراحی نمای کارخانه

طراحی نمای کارخانه

توجه به طراحی نمای کارخانه:

طراحی نمای کارخانه بیان کننده هویت داخلی مجموعه صنعتی و نشان دهنده میزان اهمیت صاحبان کسب و کار به تمامی مراحل تولید از ساختمان اصلی تا محصول نهایی می باشد.
در گذشته معمولا برای ساختمان تولید یک محصول، به خصوص پوسته و نمای اصلی آن اهمیت زیادی داده نمی شد ولی امروزه نمای خارجی مجموعه صنعتی که بیان کننده تفکر صاحبان آن کسب و کار می باشد. ساخت کارخانه باید نگرش عمومی و اشتباه ساخت سوله را تغییر داد.

مهندسین مشاور مهراز بنا با تجربه طراحی و نظارت پروژه های صنعتی و عضو انجمن مشاورین سازمان صنایع کوچک (isipo) و شهرک های صنعتی ایران به صورت تخصصی در زمینه طراحی واحدهای صنعتی و طراحی کارخانه فعالیت داشته است.

ویژگی متریال نما کارخانه:

استفاده از متریال های متنوع از نظر رنگ  و مناسب از نظر سرعت اجرا و عملکرد و همچنین قیمت تمام شده برای طراحی نمای کارخانه جزو الویتهای اصلی صاحبان کسب و کارها می باشد.

گروه مهراز بنا  با طراحی واحدهای صنعتی و طراحی کارخانه با ارائه ایده های نوین سبب شکل گیری و تحول در طراحی واحدهای صنعتی نزد صاحبان مشاغل در کشور شده است.

س
استفاده از سرامیک خشک و کامپوزیت در نمای کارخانه تهران دلتا

چنانچه برای طراحی نمای کارخانه خود نیازمند مشاوره و کارشناسی هستید همین حالا با ما تماس بگیرید.

ما در گروه مهراز بنا سعی داریم مجموعه شما را با جدیدترین متدهای طراحی و بر اساس نظرات و سلیقه شما باز آفرینی کنیم

طراحی کارخانه

قسمت های مختلف نمای کارخانه

  • نمای ساختمان اداری کارخانه
  • نمای ساختمان تولید ( نمای سوله ها)

نمای ساختمان اداری از نظر کیفیت ، متریال مصرفی و نحوه اجرا در الویت اول قرار دارد، با توجه به اینکه نمای ساختمان اداری معمولا در دید بیشتر مخاطبان قرار دارد، سعی میشود نسبت به ساختمان سوله از مصالح گران قیمت تر و چشم نوازتری استفاده شود. 
در مقابل
ساختمان تولید یا سوله ها معمولا از متریالهایی با سرعت اجرای بالاتر و  قیمت تمام شده پایین تر و با توجه به ساختار سوله ها استفاده از سیستم سبک تر توصیه می شود

نمای ساختمان اداری کارخانه

در طراحی و اجرای نمای ساختمان اداری کارخانه به دعوت کنندگی و مرکزیت توجه ویژه ایی میشود و در نگاه اول بیان کننده زون مرکزی مجموعه صنعتی می باشد.
استفاده از المان های بلند و تاکید کننده در طراحی نمای اداری کارخانه جزو الویت های اصلی طراحی می باشد.
استفاده از متریال های جدید و مدرن نیز در طراحی نمای ساختمان اداری مورد توجه می باشد.

نمای اداری کارخانه
نمای ساختمان اداری کارخانه دیپوینت

نمای ساختمان تولید (سوله):

نمای ساختمان تولید کارخانه یا نمای سوله بخش بعدی طراحی نمای کارخانه می باشد، برای پوشش نمای سوله پیشنهاد میشود از متریال های سبک و در عین حال پوشش دهنده و سریع استفاده شود.
شرکت مهراز بنا در پروژه های مختلف سعی کرده در ارتفاع کم از دیوارهای سخت تر تا ارتفاع 3 متری استفاده نماید، تا در برخوردها حین حمل و نقل آسیب نبیند و در ارتفاعات بالاتر از ساندویچ پنل با پوشش سریع و سبک استفاده شود.

معمولا برای باکس دیده شدن سوله ها و دیده نشدن سقف شیبدار در انتهای کار از لوور از جنس کامپوزیت استفاده شود، این روش باعث بروز دیده شدن نما و همچنین از نظر عملکرد باعث عبور جریان باد در برخورد با جداره نما میشود.
از نظر قیمت تمام شده خروجی نهایی تفاوت زیادی با روش های قدیمی تر پوشش نمای کارخانه ندارد ولی از نظر عملکرد و زیبایی مزایای زیادی ایجاد میکند.

نمای کارخانه
اجرای نمای کارخانه دوگام
طراحی نمای کارخانه
اجرای نمای کارخانه دوگام

استفاده از سرامیک خشک در نمای کارخانه:

یکی از مسائل مهم در پوشش نمای کارخانه مشکل اجرای پوسته نما در قسمت خارجی با توجه به ارتفاع بلند آن میباشد، در این قسمت پیشنهاد میشود از مصالح سبکتر با اجرای به صورت خشک استفاده شود( اجرای خشک ما بدون ملات باعث سبکتر شدن جداره نما و سبک تر شدن سازه و تاثیر مستقیم در هزینه های تمام شده می باشد.) 

معمولا برای باکس دیده شدن سوله ها و دیده نشدن سقف شیبدار در انتهای کار از لوور از جنس کامپوزیت استفاده شود، این روش باعث بروز دیده شدن نما و همچنین از نظر عملکرد باعث عبور جریان باد در برخورد با جداره نما میشود.
از نظر قیمت تمام شده خروجی نهایی تفاوت زیادی با روش های قدیمی تر پوشش نمای کارخانه ندارد ولی از نظر عملکرد و زیبایی مزایای زیادی ایجاد میکند.

مزایای طراحی نمای کارخانه:

  • بهبود بردن جایگاه ساختمان و سازه کارخانه
  • ارائه ظاهری شکیل به کارخانه و محیط کارخانه
  • افزایش روحیه نیروها و کارمندان
  • صرفه جویی در مصرف انرژی با توجه به متریال مصرفی نما
  • افزایش جایگاه و اعتبار شرکت

علت استفاده زیاد و محبوبیت استفاده از نمای کامپوزیت در طراحی نمای کارخانه

  1.  راحتی دسترسی ورق های کامپوزیت در تمامی شهرها
  2. مناسب بودن قیمت اجرای نمای کامپوزیت نسبت به مصالح دیگر
  3. باز بودن دست طراح برای دادن ایده ها برای ساختمان اداری به خصوص ساختمان نمای کارخانه
  4.  مقاومت مناسب در برابر زلزله
  5. دارای تنوع رنگی زیاد برای طراحی و اجرای نما
  6. شکل پذیری راحت برای ایجاد فرم های خاص و تنوع بالا در نحوه اجرا
  7. قابلیت استفاده در فضاهای داخلی
 

این مطلب برای شما چقدر مفید بود؟

به این مطلب امتیاز دهید
5/5

اشتراک گذاری مطلب

نوشته های مرتبط:

طراحی کارخانه

طراحی کارخانه

بنای یک کارخانه مجموعه ایی است از فضاهای دارای ارتباط موثر در جهت تولید بهینه ، اقتصادی و منطقی…طراحی کارخانه و نظارت بر اجرا درخواست مشاوره رایگان طراحی کارخانه سوله…
سردر (3)

طراحی سردر کارخانه

طراحی سردر درخواست مشاوره رایگان طراحی سردر کارخانه اهمیت سردر ورودی کارخانه: در طراحی سردر کارخانه و مجموعه های دیگر، اولین قسمت از برخورد هر مخاطبی، سردر آن مجموعه می…

1 دیدگاه دربارهٔ «طراحی نمای کارخانه»

  1. بازتاب: مقالات - مهندسین مشاور مهراز بنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *