انواع ورق کامپوزیت

برای مشاوره با کارشناسان ما تماس بگیرید

انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت

آشنایی با انواع ورق کامپوزیت و کاربرد آن ها

امروزه یکی از برترین ورق هایی که در اجرای نمای کامپوزیت و صنایع ساختمان سازی بسیار فراوان استفاده  می شود، ورق کامپوزیت است. چرا که این محصول از دو لایه ورق آلومینیوم و پلی اتیلن با ضخامت های متنوع طراحی و تولید شده است. همچنین دارای مقاومت و استحکام بسیار بالا در برابر ضربه و آسیب می باشد. بنابراین از آن در مکان های مختلف و در صنایع متنوع بهره مند می شوند.

گروه مهراز بنا متخصص در طراحی و اجرای نمای کامپوزیت

گروه مهراز بنا با سابقه طراحی و نظارت بیش از دهها پروژه ، اگر در رابطه با نمای کامپوزیت سوالی دارید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

فهرست مطالبی که میخوانید:

ورق های کامپوزیت از لایه های مختلف و مواد متنوع تشکیل شده اند. همچنین آن ها برای اهداف و انجام فعالیت های خاصی در صنایع مورد استفاده قرار می‌ گیرند و نقش جداگانه دارند. این ورق ها با توجه به موادی که در تولید شان استفاده می شود، دارای انواع مختلفی هستند. بنابراین انواع ورق کامپوزیت با توجه به نوع مواد تشکیل دهنده و مواد معدنی دارای خصوصیات متنوع هستند. اما نکته قابل توجه این است که با تغییر مواد تولیدی، خصوصیات و ویژگی های آن ها نیز تغییر می کند.

  انواع ورق کامپوزیت علاوه بر استفاده در صنعت های مختلف، دارای خصوصیات و مواد تشکیل دهنده متفاوت می باشند. در نتیجه افراد می توانند در صنعت ها برای انجام فعالیتی که مد نظرشان است از میان انواع ورق کامپوزیت مناسب ترین گزینه را انتخاب کنند. همچنین از خدمات و مزایای آن ها به خوبی بهره مند شوند.

معمولاً لایه پلی اتیلن یا مواد معدنی در هسته ورق های کامپوزیت قرار می گیرد. سپس از دو لایه ورق آلومینیوم در اطراف لایه پلی اتیلن استفاده می شود. علاوه بر این برای افزایش کیفیت و مقاومت انواع ورق کامپوزیت از لایه های دیگر نیز استفاده می کنند. به همین منظور افراد می توانند با اطمینان از کیفیت بسیار بالای این محصولات و مقاومتی که دارند، از آن ها درطراحی نمای ساختمان، صنعت ساختمان سازی و….. بهره مند شوند.

انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت

بررسی انواع مختلف ورق کامپوزیت

همان طور که اشاره کردیم ورق های کامپوزیت در انواع مختلفی طراحی و تولید شده اند و هر کدام دارای مواد معدنی و تولیدی متنوع هستند. بنابراین این ورق ها از نظر پوشش، مقاومت، نوع پوشش رنگ و حتی از نظر برند و مارک دارای انواع مختلفی هستند.

انواع ورق کامپوزیت از نظر پوشش

  • ورق کامپوزیت دارای روکش نانو: استفاده از روکش نانو در سطح نهایی تولید ورق های کامپوزیت سبب تمیز بودن و براق بودن آن ها می شود. چرا که استفاده از روکش های نانو سبب جلوگیری از جذب شدن مواد و ذرات معلق در هوا به سطح ورق ها می شود. در نتیجه می ‌توان گفت در پوشش رنگ این نوع ورق از روکش نانو استفاده شده است.
  • ورق کامپوزیت طرح سنگ: این ورق های کامپوزیت دارای سطح نهایی سنگی است. یعنی این ورق ها شبیه سنگ طراحی و تولید شده اند. به همین منظور می‌ توان گفت استفاده از این نوع ورق در نمای بیرونی و یا حتی نمای داخلی به گونه است که گویی از سنگ طبیعی استفاده شده است.
  • ورق کامپوزیت طرح خش دار: این نوع ورق کامپوزیت که دارای طرح خش دار است از مقاومت بسیاری در برابر خوردگی برخوردار می باشد. همچنین به دلیل شکل و طرح خاصی که دارد، در نمای داخلی ساختمان از آن استفاده می کنند. بنابراین می توان گفت تولید و طرح سطح نهایی این نور ورق به صورت خش دار است .
انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت
  • ورق کامپوزیت طرح چوب: انواع ورق کامپوزیت از جمله ورق هایی که دارای طرح چوب هستند، از ویژگی و مزایای خاصی برخوردار می‌ باشند. بنابراین از این نوع ورق کامپوزیت در نمای داخلی و خارجی ساختمان ها استفاده می شود. همچنین می توان گفت امروزه از میان انواع ورق کامپوزیت، ورق هایی که دارای طرح چوب هستند طرفداران بسیاری را به سمت خود جذب کرده اند.
  • ورق کامپوزیت آینه ای: از میان انواع ورق کامپوزیت، ورق کامپوزیت آینه ای نوع دیگری است که سطح و طرحی شبیه به آینه دارد. رنگ طلایی ورق های کامپوزیت آینه ای بیشترین کاربرد را دارند و طرفداران بسیاری را به سمت خود جذب کرده اند.
  • ورق کامپوزیت رنگی: ورق های کامپوزیت رنگی به عنوان ورق های معمولی و ساده به شمار می روند. چرا که ورق های کامپوزیت رنگی در رنگ های متنوع و وسیعی طراحی و تولید شده اند. اما می ‌توان گفت فقط ورق های کامپوزیت ساده به صورت آینه ای طراحی نمی شوند. بلکه ورق های دیگر نیز با طرح ها و رنگ های متنوع طراحی شده اند.

انواع ورق کامپوزیت از نظر مقاومت

  • ورق های کامپوزیت نسوز: ورق های کامپوزیت نسوز از جمله ورق هایی هستند که در ساخت و تولید آن ها استفاده از مواد معدنی جایگزین استفاده از مواد پلی اتیلن شده است. به همین منظور این ورق ها به دلیل استفاده از مواد معدنی دارای مقاومت و استحکام بسیار بالایی در برابر ضربه و از همه مهم تر حریق هستند. اما یکی از نکات مهم در انتخاب این ورق ها توجه به قیمت آن ها می باشد. چرا که قیمت آن ها به دلیل استفاده از مواد معدنی کمی گران و بالا است.
انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت
  • ورق های معمولی با مواد و ترکیبات پلی اتیلن: از مواد و ترکیبات پلی اتیلن در ورق های کامپوزیت معمولی استفاده می‌ شود. بنابراین یکی از تفاوت های این نوع ورق با دیگر ورق های کامپوزیت، مقاومت و استحکام پایین آن می باشد. اما به دلیل مقرون به صرفه بودن این ورق ها از مواد پلی اتیلن در هسته آن ها استفاده می کنند.
  • ورق های کامپوزیت کند سوز: این نوع ورق ها در برابر آتش مقاومت بسیار بالایی دارند. چرا که از مواد پلی اتیلن در تولید آن ها استفاده می شود. همچنین می توان گفت در کنار مواد پلی اتیلن از مواد و ترکیبات دیگر نیز برای افزایش مقاومت آن ها استفاده می کنند. لذا مزایا و ویژگی های این نوع ورق ها بسیار گسترده و فراوان می باشد.

انواع ورق کامپوزیت از نظر برند و مارک

  • همان طور که می دانیم در اجرای نمای کامپوزیت ورق های کامپوزیت با برندهای مختلف و متنوعی طراحی شده اند. اما برند و مارک تولیدی در کیفیت و مزایای آن ها نقش گسترده‌ ای دارد. بنابراین تولید کنندگان انواع ورق کامپوزیت را با برند و مارک های اصل و بسیار خوب طراحی کرده اند. لذا برترین و مهم ترین ورق های کامپوزیت با برند و مارک اصلی به شرح زیر هستند:

    • ورق گلکسی باند
    • ورق گلوری باند
    • ورق طلوع باند
    • ورق نانو بانو
    • ورق آشاکو باند
    • ورق آلوتک
    • ورق پرمیوم باند
    • ورق آلومکس

    پس افراد در انتخاب انواع ورق های کامپوزیت می بایستی به برند و مارک هایی که معرفی کردیم، توجه بسیاری داشته باشند. چرا که علاوه بر انتخاب برترین ورق های کامپوزیت، می ‌توانند از مزایا و قابلیت های متنوع آن ها به خوبی بهره مند شوند.

انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت

انواع ورق کامپوزیت از نظر پوشش رنگ

  • دسترسی به نمای ساختمان های بلند سخت و پیچیده است. اما می دانیم که نمای ساختمان از اهمیت بسیاری برخوردار است و این اهمیت بر هیچ کس پوشیده نیست. بنابراین رنگی که در نمای ساختمان مورد استفاده قرار می ‌گیرد، بسیار مهم است و کیفیت آن ارزش بسیار بالایی دارد. در نتیجه پوشش رنگی ورق های کامپوزیت بسیار مهم است و امروزه مورد توجه قرار می گیرد. چرا که پوشش انواع ورق کامپوزیت به عنوان یکی از مهم ترین عوامل در تعیین کیفیت و جنس آن ها به شمار می رود. به همین منظور می ‌توان گفت امروزه این ورق ها را از نظر پوشش رنگی در طرح ها و مدل های متنوع تولید کرده اند که به شرح زیر می باشند:

  • پوشش پلی استر : یکی از ساده ترین و مناسب ترین پوشش های رنگی در ورق های کامپوزیت، پوشش پلی استر می باشد. چرا که از نظر قیمت بسیار مناسب و مقرون به صرفه است. معمولا این نوع پوشش رنگی ورق های کامپوزیت را بدون لایه محافظتی اجرا می کنند. اما به دلیل مقاومتی که دارد در طراحی نمای خارجی و دکوراسیون داخلی ساختمان ها از آن ها استفاده می کنند. دلیل استفاده از این پوشش در نمای خارجی و دکوراسیون داخلی ساختمان ها آسیب پذیر بودن در برابر شرایط جوی و نور خورشید می باشد.
  • پوشش فلوئور کربن: سال های بسیاری است که از این نوع پوشش در تولید ورق های کامپوزیت استفاده می شود. چرا که پوشش فلوئور کربن شامل حلال استر، رنگدانه و دیگر ترکیبات می ‌باشد. بنابراین هنگام حرارت بسیار بالا رنگ به حالت جامد در می آید تا بتواند در برابر هوا خشک شود و مقاومت خود را افزایش دهد.

مزایای انواع ورق کامپوزیت

  •  مزیت های برتر ورق های کامپوزیت باعث شد این ورق ها در مدت زمان اندکی مورد توجه طراحان و کار فرمایان قرار بگیرند. همچنین از آن ها در کوتاه ترین زمان ممکن برای انجام نمای ساختمانی استفاده شد. علاوه بر این، ورق های کامپوزیت را در انواع مختلفی با کیفیت و مزایای متنوع طراحی کرده اند. همچنین مواد و ترکیبات استفاده شده در تولید این ورق ها خصوصیات و مزایای آن ها را تغییر داده است. بنابراین افراد می بایستی هنگام انتخاب این محصولات به مواد و ترکیبات تولیدی آن ها توجه بسیاری داشته باشند. چرا که می توانند با کیفیت ترین و پرکاربردترین ورق ها را خریداری کنند.

از مهم ترین مزایای انواع مختلف ورق کامپوزیت می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم

    1. انعطاف پذیری: یکی از عالی ترین ویژگی ها و مزایای ورق کامپوزیت، شکل پذیر بودن و انعطاف پذیری آن ها می باشد. به همین منظور انعطاف پذیری بسیار بالا هیچگونه محدودیتی در طراحی و اجرای نمای ساختمان ایجاد نمی کند. علاوه بر این طراحان می توانند بدون نگرانی از اجرا شدن این ورق ها طرح های پیچیده و سخت مد نظر مشتریان را اجرا کنند.
    2. سبک بودن: ورق های کامپوزیت در هر متر مربع دارای ۶ تا ۸ کیلو متر وزن می باشند. لذا وزن آن ها سبک و کم حجم می باشد. به عبارت دیگر می توان گفت انواع ورق های کامپوزیت نسبت به دیگر نماهای ساختمانی از جمله طرح دار، آجری، سنگی و…..، وزن سبک تری دارند.
    3. تنوع در رنگ و طرح: ورق های کامپوزیت و انواع مختلف آن ها از نظر تنوع رنگی محدودیتی ندارند و با پوشش رنگی بسیار متنوع طراحی شده اند. همچنین این ورق ها دارای طرح مختلف از جمله چوبی، سنگی، خش دار، آینه ای و….. می باشند. پس از نظر تنوع در طرح نیز بدون هیچ گونه محدودیتی می باشند.
    4. مقاومت در برابر فرسایش: انواع ورق های کامپوزیت به دلیل جنس و کیفیت بسیار خوبی که دارند، دارای مقاومت بسیاری در برابر فرسایش برخوردار هستند به عبارت دیگر این ورق ها در برابر فرسایش و هرگونه آسیب از دوام و ماندگاری بسیاری برخوردار می باشند.
    5. امکان تعویض پنل ها: همان طور که می دانیم پنل های ورق کامپوزیت به صورت جداگانه نصب می شوند. بنابراین در صورت وجود هرگونه مشکل امکان تعویض و تعمیر پنل ها به صورت جداگانه وجود دارد.
انواع ورق کامپوزیت

نکات مهم در انتخاب و خریداری ورق های کامپوزیت

همان طور که می دانیم در انتخاب و خریداری انواع مختلف ورق های کامپوزیت، رعایت نکات و قوانین و مقرراتی ضروری است. به عبارت دیگر توجه به برخی از موارد و عوامل در انتخاب انواع ورق کامپوزیت از اهمیت بسیاری برخوردار است. چرا که این نکات و عوامل در جنس و کیفیت ورق های کامپوزیت نقش گسترده ای دارند. همچنین در استفاده طولانی مدت از آن ها و مقاومتی که در برابر فرسایش و آسیب دارند، موثر هستند. 

از مهم ترین نکاتی که افراد و مشتریان در انتخاب و خریداری ورق های کامپوزیت می بایستی رعایت کنند، می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم

ضخامت لایه های انواع ورق کامپوزیت: یکی از فاکتورهای بسیار مهم در انتخاب ورق کامپوزیت توجه به ضخامت لایه های استفاده شده در تولید آن ها می باشد. این فاکتور در قیمت ورق های کامپوزیت، مشخصات فنی آن ها، کیفیت، جنس و…. نقش گسترده دارد. در گذشته شرکت‌ های تولیدی ضخامت لایه های انواع ورق کامپوزیت را ۵/. میلی متر در نظر گرفته بوده اند. اما امروزه این ضخامت بیشتر شده است. چرا که علاوه بر درخواست بسیار مشتریان و افراد، شرکت ها نیز این ورق ها را با ضخامت بیشتری تولید و طراحی کرده اند. بنابراین توجه به این مورد از اهمیت بسیاری برخوردار است.

نوع مواد استفاده شده در هسته ورق های کامپوزیت: در اولین تولید ورق های کامپوزیت از لایه های آلومینیوم استفاده شده است. اما رفته ‌رفته ضخامت این لایه ها افزایش پیدا کرده است و در هسته آن ها از مواد باکیفیت استفاده کرده ‌اند. علاوه بر این در گذشته نوع موادی که در هسته ورق های کامپوزیت استفاده شده، مواد پلی اتیلن بوده است. لذا از مواد پلی اتیلن در هسته ی ورق های کامپوزیت کمتر استفاده می شود. چرا که مقاومتی در برابر حریق و آتش ندارند. اما امروزه مقاومت در برابر حرارت و فرسایش دلیل استفاده از مواد و ترکیبات معدنی در هسته ورق ها می باشد. همچنین در هسته ورق های کامپوزیت تولیدی، امروزه از مواد معدنی و مواد نسوز استفاده می شود.

 علاوه بر مواردی که بیان کردیم، افراد و مشتریان می بایستی به جنس و کیفیت ورق ها، قیمت، مشخصات فنی، مزایا و ویژگی ها، نوع مواد استفاده شده در تولید آن ها و…. نیز توجه داشته باشند. در نتیجه می توانند بهترین محصولات و ورق های کامپوزیت را خریداری و برای انجام فعالیت های مدنظر خود از آن ها استفاده کنند‌.

انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت

تفاوت نمای کامپوزیت و سایر نماهای ساختمان

همان طور که مشاهده می کنیم، امروزه در سطح شهر نماهای ساختمانی مختلف از جمله نماهای سنگی، شیشه ای، سیمانی، آجری و…. دیده می‌ شود. اما نمای کامپوزیت جای این نماها را گرفته است. چراکه جذابیت، زیبایی و کیفیت بسیار بالایی که این نما دارد، آن را تبدیل به انتخاب اولین نما کرده است.

 امروزه اکثر افراد اولین نمایی که برای ساختمان خود در نظر می گیرند، نمای کامپوزیت می باشد. چرا که تولید انواع ورق کامپوزیت سبب تنوع در نماهای ساختمانی شده است. همچنین افراد می ‌توانند از میان انواع ورق کامپوزیت، جذاب ترین و مناسب ترین نوع نما را برای ساختمان خود انتخاب کنند.

معمولاً تفاوت هایی که نمای کامپوزیت و دیگر نمای ساختمانی با یکدیگر دارند، عبارت اند از:

ورق های کامپوزیت در تمامی کشورهای دنیا و سطوح مختلف آن در دسترس می باشند. این نوع نمای ساختمانی هنگام اجرا و نصب از هزینه و قیمت کمتری برخوردار است. به عبارت دیگر هزینه نصب این نوع نما در مقایسه با دیگر نماهای ساختمانی مناسب و مقرون به صرفه می باشد. از آنجایی که ورق های کامپوزیت پس از تولید به صورت آماده وارد بازار می‌ شوند، نصب آن ها در کوتاه ترین زمان ممکن انجام می شود. نمای کامپوزیت در برابر شرایط آب و هوایی مختلف از مقاومت و پایداری ایستایی بسیاری برخوردار است. همچنین می توان گفت این نما از پوشش رنگ و جنس و کیفیت بسیار خوبی در برابر شرایط مختلف آب و هوایی و جوی برخوردار می باشد. امروزه این نمای ساختمانی به عنوان جذاب ترین، زیبا ترین و به روز ترین نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.

مشخصات فنی انواع ورق کامپوزیت

انواع ورق کامپوزیت دارای مشخصات فنی و ویژگی های خاصی هستند. به عبارت دیگر تولید کنندگان و طراحان هر یک از ورق های کامپوزیت را با مشخصات منحصر به فرد و خاصی طراحی و تولید کرده اند. از طرف دیگر تقاضای افراد و مشتریان نیز در افزایش یا کاهش مشخصات فنی و ویژگی های این محصولات نقش دارد. اما از مشخصات فنی اصلی و بسیار مهم انواع ورق کامپوزیت می توانیم موارد زیر اشاره داشته باشیم:

  1. انواع مختلف ورق های کامپوزیت دارای ضخامت ۴ تا ۵ میلی متر می باشند. بنابراین این ضخامت به عنوان مناسب ترین ضخامت لایه های تولید ی آن ها به شمار می رود.
  2. حجم و ضخامت پوشش های رنگی این ورق ها ۲۵ تا۳۵ میکرون است. البته می توان گفت این حجم و ضخامت به نوع پوشش رنگی بستگی دارد.
  3. حجم استاندارد لایه های ورق کامپوزیت ۵/. میلی متر می باشد.
  4. وزن هر یک متر مربع ورق های کامپوزیت ۶ تا ۸ کیلوگرم است.
  5. ضخامت و حجم لایه های آلومینیوم استفاده شده در ورق های کامپوزیت ۱۶/. تا ۵/. میلی متر می باشد.
  6. ابعاد مشخص و استاندارد برای ورق های کامپوزیت در بازار معادل ۱۲۵ در ۳۲۰ سانتی متر می باشد. اما شرکت و طراحان انواع ورق کامپوزیت، می‌ توانند با توجه به درخواست مشتریان این ابعاد را تغییر دهند. یعنی ورق های کامپوزیت را با ابعاد مد نظر افراد تولید و طراحی کنند.
  7. برای افزایش مقاومت و استحکام انواع ورق کامپوزیت امروزه از لایه محافظ روی آن ها استفاده شده است که ضخامت آن متناسب است. اما ضخامت استاندارد این لایه محافظ ۶ تا ۸ میکرون می باشد.
  8. در تولید انواع ورق های کامپوزیت از دو لایه آلومینیوم و در هسته این ورق ها از مواد معدنی نسوز یا مواد معدنی پلی اتیلن با کیفیت استفاده می شود.

 

انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت

مراحل تولید انواع مختلف ورق کامپوزیت

تولید هر یک از انواع مختلف ورق های کامپوزیت با استفاده از روش های مختلف و در مراحل متنوع انجام می شود. بنابراین ورق های کامپوزیت در چهار مرحله تولید می شوند که عبارت اند از: آماده سازی، روکش کردن، کامپوزیت و نهایی سازی.

آماده سازی: پنل های روکش شده با استفاده از مواد استیل، از آلیاژ های مرغوب و با کیفیت آلومینیوم آماده می شوند. سپس شرکت مربوطه ورق های آلومینیوم را با توجه به تکنولوژی ای که دارد، دریافت می کند. پس از آن گرد و غبار و هرگونه ناخالصی که روی ورق های آلومینیوم وجود داشته باشد، پاک می شود. در آخرین مرحله لایه ای از اکسید روی ورق های آماده شده پوشانده می شود که میزان چسبندگی آن را افزایش می دهد.

روکش کردن: روکش کردن از حساسیت بسیاری برخوردار است. بنابراین با استفاده از تجهیزات پیشرفته قیمت روکش کردن ورق های کامپوزیت را انجام می دهند. معمولاً انجام این عملیات برای افزایش کیفیت و جنس ورق های کامپوزیت در فضایی که هیچ گونه گردوغبار وجود نداشته باشد، انجام می شود.

 کامپوزیت: در این مرحله روش جداسازی انجام می شود. خط تولید گرمای کامپوزیت پنل ها را صاف و هموار می کند. علاوه بر این تاثیر تکنولوژی را بر آن ها می گذارد و قدرت پنل ها را بسیار افزایش می دهد. سپس پنل های آلومینیوم جلو و پشت با استفاده از چسب محکم و بسیار قوی به یکدیگر چسبانده می شوند

 نهایی ‌سازی: آخرین مرحله یعنی نهایی سازی به عمل آوردن کامپوزیت از نظر قطر، عرض و طول می باشد. هدف از نهایی سازی مطابقت داشتن محصول تولیدی با استانداردهای ملی می باشد. در این مرحله ورق های کامپوزیت از مواد پلی اتیلن با وزن و حجم کمتر استفاده می کنند. در نتیجه وزن پنل ها را تا حد بسیاری کاهش می دهند.

ویژگی هر یک از انواع مختلف ورق کامپوزیت

ورق کامپوزیت سه بعدی: یکی از جذاب ترین انواع ورق کامپوزیت که ساختمان ها را برجسته می کند، ورق کامپوزیت سه بعدی می باشد. این نوع ورق دارای جذابیت و زیبایی بسیاری است. چرا که جلوه خاصی را با نورپردازی مناسب به ساختمان ها می بخشد. ساختار نهایی تولید این نوع ورق های کامپوزیت ۱۵ سال ضمانت دارد‌ یعنی طول عمر آن ها به دلیل مقاومت و استحکامی که دارند، بسیار بالا است. از مهم ترین ویژگی های این ورق کامپوزیت می توانیم به انعطاف پذیری، ضد خش بودن، سبک بودن و…. اشاره کنیم.

 ورق کامپوزیت لانه زنبوری: ورق کامپوزیت لانه زنبوری یکی از جدیدترین ورق های کامپوزیت برای نمای ساختمان به شمار می ‌رود. چرا که هیچ گونه محدودیتی ندارد. همچنین از آن برای نمای داخلی و خارجی ساختمان ها استفاده می کنند. از مزایای این نوع ورق کامپوزیت می توانیم به نصب آسان و راحت، قابلیت نانو و ضد آلودگی، کاهش مدت زمان ساخت و هزینه های اضافی و…. اشاره کنیم.

 ورق کامپوزیت طرح آجر: از میان انواع ورق کامپوزیت ورق های کامپوزیت طرح آجر طرفداران بسیاری دارند. چراکه امروزه به جای آجر از این ورق ها که نمای آجر هستند، استفاده می کنند. ورق های کامپوزیت طرح آجر وزن سبک دارند و حجم ساختمان را کاهش می دهند‌. به همین منظور برای سبک بودن ساختمان از این نوع ورق کامپوزیت استفاده می کنند. همچنین در نمای داخلی نیز کاربرد و فواید بسیاری دارد.

 ورق کامپوزیت سنگی: ورق های کامپوزیت سنگی همانند نماهای سنگی طراحی شده اند. همچنین از مقاومت بسیار بالایی در برابر ضربه و خوردگی برخوردار هستند. علاوه بر این مقاومت خمشی این نوع ورق های کامپوزیت بسیار بالا است. لذا امروزه افرادی که به دنبال نمای سنگی ساختمان هستند، از ورق کامپوزیت سنگی استفاده می کنند. چرا که علاوه بر جذابیت و زیبایی، استحکام بسیار بالایی در برابر لرزش، خش و خوردگی دارد.

انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت

انواع مختلف ورق کامپوزیت در ساختمان های بلند مرتبه

در ساختمان های بلند مرتبه اولین نکته ای که طراحان به آن توجه می کنند، سبک سازی ساختمان و طراحی نمای آن می باشد. چرا که آن ها به دنبال ساختمان سازی با وزن سبک هستند. بنابراین نمایی را برای ساختمان ها انتخاب می کنند که علاوه بر حجم کم، از مقاومت بسیار برخوردار باشد.

 معمولاً طراحان از میان انواع ورق کامپوزیت با توجه به درخواست مشتریان ورق های کامپوزیت مد نظر آن ها را انتخاب می کنند. یکی از دلایل استفاده از ورق های کامپوزیت در نمای ساختمان علاوه بر مزایای محصولات، وزن سبک آن ها می باشد. پس می توان گفت برای اجرای نمای ساختمان و اجرای نمای کامپوزیت در تهران به بهترین شکل ممکن و در کوتاه ترین زمان ممکن از انواع مختلف ورق های کامپوزیت استفاده می شود. چرا که به عنوان برترین متریال ها شناخته شده اند. همچنین از مزایا و فوایدی خاصی برخوردار می باشند.

انواع ورق کامپوزیت
انواع ورق کامپوزیت

پرسش و پاسخ های متداول:

– ورق کامپوزیت با پوشش نانو
– ورق کامپوزیت طرح سنگ
– ورق کامپوزیت خش دار
– ورق کامپوزیت آینه ایی

– ورق کامپوزیت نسوز
– ورق کامپوزیت با مواد و ترکیبات پلی اتیلن
– ورق کامپوزیت کند سوز

ورق گلکسی باند
ورق گلوری باند
ورق طلوع باند
ورق آلومکس
ورق آلوتک
ورق نانو باند
ورق آشاکو باند
ورق پرمیوم باند

اشتراک گذاری مطلب

نوشته های مرتبط:

مزایای نمای کامپوزیت

مزایای پیش ثابت سازی صفحات نمای باران و صفحه های کامپوزیت چیست؟ نمای باران یک پوست بیرونی و غیر تزئینی از ساختمان است که از ساختار داخلی در برابر باد…
کامپوزیت چیست و مزایای آن

مزایای نمای کامپوزیت

مزایای نمای کامپوزیت امروز میخوایم در مورد مزایای  کامپوزیت صحبت کنیم و بیشتر این نمارو که امروزه استفاده از آن بسیار زیاد شده بررسی کنیم پس با ما باشید. نمای…
42a0d971549b2cf738f0efbea144d978

نمای کامپوزیت

نمای تجاری ساختمان و کاربری کامپوزیت: استفاده بهینه از ورق کامپوزیت آلومینیوم دقیقاً مربوط به صنعتی سازی ساخت و ساز است. چند عامل اساسی در ساختمان عبارتند از: ایمنی ،…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *